Nyelvválasztás

2016. november 15-én, Budapesten kerül sor az Eredetvédelmi Fórumsorozat nyitókonferenciájára “Eredetvédelem a termelők szolgálatában Egyediség – minőség – eredetiség – közösségi márkaépítés az eredetvédelemmel” címmel.
A Földművelésügyi Minisztérium Eredetvédelemért Felelős Helyettes Államtitkársága által szervezett Eredetvédelmi Fórum sorozat célja, hogy az agrárgazdaság szereplői számára közérthetően bemutassuk az eredetvédelmi oltalomban és a védjegyekben rejlő jogi, marketing és támogatási lehetőségeket, amelyek a piaci érvényesülést elősegíthetik.
A fórumsorozat szakmai közreműködői: az SZTNH, a NAV, a NÉBIH, a HNT, a PNT, a NAIK, a NAK, az AKI, az AMC Nonprofit Kft., a szakmaközi szervezetek és a gazdaszervezetek a Magyar Védjegy Egyesület és az EOQ Magyar Nemzeti Bizottság Közhasznú Egyesület.
A nyitókonferencia helyszínén a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala munkatársai információs pontot működtetnek és a földrajzi árujelző oltalommal rendelkező termékek termelői termékbemutatót tartanak.
Jelentkezési határidő: 2016.11.10.
Előzetes regisztráció kötelező! A jelentkezését a következő e-mail címen várják: eredetvedelem@fm.gov.hu
Meghívó 2016 11 15

Vélemény, hozzászólás?