Nyelvválasztás

Mintegy 12,6 milliárd forint keretösszeggel jelent meg 2017. február 16-án pályázati felhívás a helyi piacok infrastrukturális fejlesztésére, valamint a közétkeztetés javítására. A kiírásra önkormányzatok, non-profit szervezetek és egyházi jogi személyek nyújthatják be támogatási kérelmüket.
Az érintettek maximum 50 millió forint támogatást nyerhetnek fedett és fedetlen elárusítóhelyek, üzlethelyiségek, valamint piaci szolgáltatásokhoz szükséges helyiségek felújítására, kialakítására. Emellett a pályázat lehetőséget biztosít maximum 20 millió forint összértékig étkeztetéshez szükséges tálaló-, melegítő-, főzőkonyha, raktár, hűtőkamra fejlesztésére, kialakítására, illetve étkező helyiség férőhelyének bővítésére, konyhai gépek, berendezések és eszközök beszerzése.
A támogatás intenzitása 75, 85, 90 és 95 százalék között változhat.
A Vidékfejlesztési Program keretében megjelent pályázatra 2017. április 28. és 2019. április 30. között nyújthatók be a kérelmek a www.mvh.allamkincstar.gov.hu weboldalon. Az első értékelési szakasz 2017. május 29-ig tart. Az értékelési határnapokig benyújtott projektek együttesen kerülnek elbírálásra.
A Miniszterelnökség felhívja az érintettek figyelmét, hogy a pályázati felhívás részleteiről a www.szechenyi2020.hu weboldalon tájékozódhatnak.
(Miniszterelnökség)

Vélemény, hozzászólás?