Nyelvválasztás
 • oaPIX festmények - grafikák képverseny 2020
  A versenyre kizárólag az oaPIX Online Photo & Art applikációval készült alkotásokat várunk, melynek alapja lehet a nevező saját készítésű fotója, vagy bármi más, ha pl. absztrakt alkotás készül. Bármilyen stílus/módszer alkalmazható a képeken és jöhetnek absztrakt, meghatározhatatlan stílusú képek is.
 • Karnevál
  A pályázat célja: ösztönözni a magyarországi és határon túli középiskolás hallgatókat a kreatív önkifejezésre.
 • Gábor Dénes-díj
  A NOVOFER Alapítvány Kuratóriuma kéri a gazdasági tevékenységet folytató társaságok-, a kutatással-, fejlesztéssel-, felsőfokú képzéssel foglalkozó intézmények-, a kamarák-, a műszaki és természet-tudományi egyesületek-, a szakmai vagy érdekvédelmi szervezetek ill. szövetségek vezetőit, továbbá a Gábor Dénes-díjjal korábban kitüntetett szakembereket, hogy jelöljék (terjesszék fel) GÁBOR DÉNES-díjra azokat az általuk szakmailag ismert, kreatív, innovatív, jelenleg is tevékeny, […]
 • Envirotis - Madarak fényben és árnyékban
  Az Envirotis Holding Zrt. a természetvédelem elkötelezett támogatójaként fotópályázatot hirdet annak érdekében, hogy bemutassuk és népszerűsítsük, milyen fontos szerepet játszanak a természetben a madarak. A Tatai Vadlúd Sokadalom támogatói vagyunk hosszú évek óta, ezzel az immár második alkalommal kiírt pályázattal ezt az elkötelezettségünket is szeretnénk tovább erősíteni.

 

2020. március 12.

TÁJÉKOZTATÁS!

Ezúton értesítjük ügyfeleinket, hogy a Csengeri Járás Leader Egyesület munkaszervezete 2020. március 12. napjától a veszélyhelyzet megszűnéséig felfüggeszti a személyes ügyfélfogadást irodájában a kialakult járványügyi helyzetre való tekintettel!

Kérjük, hogy kérdéseikkel, észrevételeikkel telefonon, illetve e-mailben keressék egyesületünk munkaszervezetének munkatársait!

Munkaszervezetünk változatlan elérhetőségei:
Vezetékes telefon/fax: +36-44/520-537
Mobil: +36-20/9757-476
E-mail: csengerihvi@gmail.com

Megértésüket köszönjük!

Csengeri Járás Leader Egyesület
munkaszervezete

 


Cím: 4765 Csenger, Ady Endre utca 14.

Email: csengerihvi@gmail.com

 

Forján Zsolt
elnök
+36-20-387-87-33

Varga Valentin
munkaszervezet vezető
+36-20-975-74-76