Nyelvválasztás
 • oaPIX festmények - grafikák képverseny 2020
  A versenyre kizárólag az oaPIX Online Photo & Art applikációval készült alkotásokat várunk, melynek alapja lehet a nevező saját készítésű fotója, vagy bármi más, ha pl. absztrakt alkotás készül. Bármilyen stílus/módszer alkalmazható a képeken és jöhetnek absztrakt, meghatározhatatlan stílusú képek is.
 • Karnevál
  A pályázat célja: ösztönözni a magyarországi és határon túli középiskolás hallgatókat a kreatív önkifejezésre.
 • Gábor Dénes-díj
  A NOVOFER Alapítvány Kuratóriuma kéri a gazdasági tevékenységet folytató társaságok-, a kutatással-, fejlesztéssel-, felsőfokú képzéssel foglalkozó intézmények-, a kamarák-, a műszaki és természet-tudományi egyesületek-, a szakmai vagy érdekvédelmi szervezetek ill. szövetségek vezetőit, továbbá a Gábor Dénes-díjjal korábban kitüntetett szakembereket, hogy jelöljék (terjesszék fel) GÁBOR DÉNES-díjra azokat az általuk szakmailag ismert, kreatív, innovatív, jelenleg is tevékeny, […]
 • Envirotis - Madarak fényben és árnyékban
  Az Envirotis Holding Zrt. a természetvédelem elkötelezett támogatójaként fotópályázatot hirdet annak érdekében, hogy bemutassuk és népszerűsítsük, milyen fontos szerepet játszanak a természetben a madarak. A Tatai Vadlúd Sokadalom támogatói vagyunk hosszú évek óta, ezzel az immár második alkalommal kiírt pályázattal ezt az elkötelezettségünket is szeretnénk tovább erősíteni.

A Csengeri Járás az Észak – Alföldi Régióban, Szabolcs – Szatmár – Bereg megyében helyezkedik el. A járás Romániával, illetve a Fehérgyarmati és Mátészalkai Járásokkal határos. 11 tagtelepülése Csenger, Csengersima, Csengerújfalu, Komlódtótfalu, Pátyod, Porcsalma, Szamosangyalos, Szamosbecs, Szamostatárfalva, Tyukod és Ura. A 11 település 247 km2 területen a Felső-Tisza-vidék tájegység részét képező Szatmári-síkságon, azon belül a Szamos folyót kísérő Szamoshát és az Ecsedi-láp K-i peremét képező Rétoldal tájrész területén helyezkednek el.

A Leader Akcióterület települései-page-001