Nyelvválasztás
  • Módosult a DIMOP Plusz felhívásokhoz kapcsolódó HR terv sablon 2024-05-08
    Ezúton értesítjük a tisztelt Támogatást Igénylőket és Kedvezményezetteket, hogy módosult a Széchenyi Terv Plusz keretében megjelent Digitális Megújulás Operatív Program Plusz felhívásokhoz kapcsolódó Megvalósíthatósági Tanulmány 5. számú melléklete - HR terv sablon. A HR terv munkalapon az E oszlopban törlésre került az adatérvényesítés, így a felhasználók által szabadon szerkeszthetőek a cellák. Az Útmutató-kitöltéshez munkalapon pontosításra […]
  • Megjelent az Új Európai Bauhaus (NEB) Útmutató 2024-05-07
    Az Új Európai Bauhaus (angolul: New European Bauhaus, röviden NEB) az Európai Bizottság kezdeményezése, melynek fókuszában egy élhető környezet megteremtése áll. Célja, hogy támogassa a városok és régiók zöld átállását, a közösségek megerősítését és a kulturális értékteremtést, mindezt az inkluzív és esztétikai alapelvekkel összhangban.
  • Módosult a „Komplex klímaadaptációs és közterület-megújítási program” című (TOP_Plusz-4.1.3-23 kódszámú) felhívás 2024-05-07
    Felhívjuk a Tisztelt Támogatást Igénylők figyelmét, hogy a Széchenyi Terv Plusz keretében megjelent „Komplex klímaadaptációs és közterület-megújítási program” című (TOP_Plusz-4.1.3-23 kódszámú) felhívás módosulása az alábbi pontokat érinti:

Megjelent a Miniszterelnökség Agrár-vidékfejlesztési Programokért Felelős Helyettes Államtitkársága, mint EMVA Irányító Hatóság (IH) közleménye a LEADER helyi pályázati felhívások megjelenéséről.
Az IH közlemény értelmében a VP6-19.2.1-17 LEADER – Helyi fejlesztési stratégiák megvalósítására irányuló helyi pályázati felhívások elérhetőek a Magyar Államkincstár honlapján található ún. helyi felhívás kereső alkalmazásban, ahol Helyi Akciócsoportonként és településenként lehet tájékozódni a pályázati lehetőségekről az alábbi linken:
https://www.mvh.allamkincstar.gov.hu/leader-helyi-felhivasok
A helyi támogatási kérelmeket elektronikus úton, ügyfélkapun keresztül lehet benyújtani az egyes helyi pályázati felhívásokban olvasható „4.3. A támogatási kérelem benyújtásának határideje és módja” fejezetben található információk alapján.

Vélemény, hozzászólás?