Nyelvválasztás

A Miniszterelnökség a Vidékfejlesztési Program keretében is kiemelt figyelmet fordít az agráriumban dolgozók és az érintett szaktanácsadók képzésére, felkészítésére. Ezen cél megvalósítása érdekében 2017. március 28-án két új pályázati felhívást ismerhettek meg az érintett szervezetek.
A most megjelent felhívások egyike az agrár-, erdő-, és élelmiszergazdaság szereplőinek nyújtott tanácsadási szolgáltatások megvalósítása érdekében került kiírásra. A 13,91 milliárd forint keretösszegű pályázat esetében egyéni és csoportos szaktanácsadás lebonyolítására nyerhető támogatás.
A másik, mintegy 0,19 milliárd forint keretösszegű pályázat a szaktanácsadók továbbképzését szolgálja. A pályázat keretében hároméves időszakonként maximum 200.000 eurónak megfelelő forintösszegű támogatás igényelhető.
A “Szaktanácsadók továbbképzése” című pályázatra 2017. május 2. és 2017. november 30. között nyújthatók be a kérelmek, az “Mezőgazdasági, erdőgazdálkodási és élelmiszer-feldolgozáshoz kapcsolódó egyéni és csoportos szaktanácsadás” elnevezésű felhívásra pedig 2017. július 1. és 2017. december 29. között lehet pályázni a www.mvh.allamkincstar.gov.huweboldalon. A beérkezett kérelmek elbírálására értékelési szakaszonként kerül sor.
A pályázati felhívások részleteiről a www.szechenyi2020.hu weboldalon olvasható bővebb információ.
(Miniszterelnökség)

Vélemény, hozzászólás?