Nyelvválasztás
  • Magyarországra szóló államközi ösztöndíj
    A Magyar Állam felajánlása alapján a Tempus Közalapítvány ösztöndíjakat ajánl fel olyan külföldi állampolgárságú, külföldi felsőoktatási intézményi hallgatóknak, akik ismereteiket magyarországi felsőoktatási intézményekben kívánják bővíteni.
  • Az új koronavírus-járvány elleni védekezés támogatása / 2021-COVID
    A Hajléktalanokért Közalapítvány az új koronavírus-járvánnyal összefüggésben jelenleg fennálló egészségügyi válsághelyzetre tekintettel a hajléktalan személyeket ellátó alap és szakosított ellátást nyújtó intézmények új koronavírus-járvány elleni megelőzésére való felkészülését kívánja támogatni.
  • Én leszek a jövő zöld követe
    Ha a 10-18 éves korosztályba tartozol, oszd meg velünk, hogy Te milyen újításokat vezetnél be annak érdekében, hogy környezetünk szebb, tisztább és egészségesebb lehessen.
  • Magyar Innovációs Nagydíj
    A 2020. év legjelentősebb innovációs teljesítményét elismerő Magyar Innovációs Nagydíj mellett a kiemelkedő innovációs teljesítmények további, összesen nyolc kategóriában kaphatnak díjat.

A szakmai tapasztalatok és a felmerült egyéb módosítási igények alapján 2018 szeptemberében módosításra került a 272/2014. (XI. 5.) Korm. rendelet. A támogatást igénylőket és a kedvezményezetteket érintő legfontosabb módosítások a következők:
Részletek itt:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.