Nyelvválasztás
  • Pázmány 450 alkotói pályázat
    A PPKE Bölcsészet- és Társadalomtudományi Kara nyílt pályázatot hirdet Pázmány Péter személyisége, munkássága, szellemi hagyatéka ismertebbé tételének céljából az egyetemalapító születésének 450. évfordulóján.
  • EU Songbook
    A KÓTA (Magyar Kórusok, Zenekarok és Népzenei Együttesek Szövetsége), a Magyar Műfordítók Egyesülete és a Papageno nyílt, jeligés pályázatot hirdet az EU Songbook (EU Énekeskönyv) magyar dalszövegei angol fordításainak elkészítésére.
  • Anonymus projekt - Ligeti 150
    A pályázat célja olyan Anonymus parafrázis (a továbbiakban: Pályamű) létrehozása, amely tartalmi és/vagy formai szempontból újszerű, kreatív és asszociatív módon gondolja újra az Anonymus témát, emléket állítva ezzel alkotójának, Ligeti Miklósnak.
  • Hipnózis 2021
    A Hipnózis Magyarország egyik legrégebbi és legrangosabb kreatív reklámversenye, egyben az egyetlen olyan hazai verseny, amelynek zsűrijében külföldi, az elbírált munkák elkészítésében részt nem vevő, de a nemzetközi mezőnyt és színvonalat jól ismerő kreatívigazgatók és szakújságírók vannak túlsúlyban a hazai szakemberek mellett.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.